top of page


Human Design - basis analyse

Wie ben je? Wat maakt jou uniek?

Hoe leid je een leven dat helemaal bij jou past?

Human Design kan helpen de antwoorden te vinden. Geen mens is zoals jij! De kernboodschap van Human Design: volg je strategie en eer je autoriteit.

Hoe werkt Human Design?

Aan de hand van je precieze geboortemoment wordt een 'body chart' gemaakt. Uit deze chart kunnen de bepaling van je 9 centra, je type en je autoriteit worden afgeleid. Deze elementen geven inzicht in wie je bent en hoe je jouw leven kunt leiden op een manier die daarbij aansluit.

Human Design gaat over de mechanieken van jouw design, dat wat er wel en wat niet voor jou werkt. Het unieke aan het Human Design Systeem is dat je een strategie krijgt aangereikt - als het ware een handleiding- om de voor jou juiste beslissingen te kunnen nemen.​ Je kunt heel gericht uitzoeken of deze strategie voor jou werkt. Een Human Design sessie duurt 2 uur en kost € 95,-

Human Design - basis & gevorderde trainingen

Simpelweg jezelf met Human Design

Human Design is gebaseerd op zowel wetenschap als spiritualiteit. Verschillende elementen zoals Astrologie, Kabbalah, Chackraleer, I Ching en kwantumfysica zijn geintegreerd. Het resultaat is een systeem dat laat zien hoe jij in elkaar zit, wat jouw talenten zijn en hoe je bedoelt bent te kiezen, te beslissen, lief te hebben, te werken en te communiceren. Aan de hand van je geboortedatum, plaats en - tijd krijg je inzicht in jouw unieke design en een handleiding voor je dagelijkse leven

Waarom Human Design?

Human Design geeft je inzicht in wie je werkelijk bent. Je bent in alignment met je ware zelf als je volgens jouw design leeft en dat kan wel eens heel anders zijn dan dat je het nu doet. Veel minder moeizaam ook. Je ervaart nu misschien dat het soms stroef loopt, dat je niet uit het leven kan halen wat er in zit, dat je vaak uitgeput bent, dat je je niet gehoord en gefrustreerd voelt. En misschien denk je ook nog dat dat er allemaal bij hoort.....

Je Design leven

Je kan je design meer en meer gaan leven. Het betekent je oude gedrag loslaten. De-conditioneren noemen we het. De-conditioneren is het loslaten van de manieren en strategieën die je in je leven hebt aangeleerd maar niet perse goed voor je zijn. Het kost energie om dit oude gedrag vol te houden, omdat het in wezen niet bij jou past. Je hebt dit gedrag ooit gekozen omdat het je diende ter overleving of om niet afgewezen te worden.De-conditioneren kan best heftig zijn, daarom is het belangrijk om er de tijd voor te nemen. Met de inzichten uit Human Design kom je uiteindelijk terug naar wie je bedoelt bent te zijn.

Human Design DOEN!

Human Design heeft een beetje een vlucht genomen de laatste tijd. Wat ons opvalt is dat een reading heel herkenbaar is. Veel 'ahaaaaa's'!!! Maar de hoeveelheid aan informatie is ook overweldigend. Ook op internet. Dat resulteert er vaak in dat je er veel over leest maar betrekkelijk weinig mee doet omdat je simpelweg niet weet hoe. Wij hebben ervoor gekozen een stap voor stap training aan te bieden waarin je opdrachten mee krijgt om Human Design in je leven te integreren. Tussen de trainingsdagen ga je oefenen, dan ervaar je meteen de heerlijke resultaten.

Simpelweg jezelf zijn! ❤️

Zie basis & gevorderde training Human Design >> 


Andere activiteiten

Naast Human Design bied ik ook nog een andere activiteit aan die je kan helpen in het proces van persoonlijke ontwikkeling;

Yantra meditatief schilderen. 

Yantra schilderen

Een Yantra is een hulpmiddel bij meditatie en kan gebruikt worden om gedachten te concentreren. Daardoor kun je losraken van je dagelijkse beslommeringen. Het alledaagse denken komt tot rust. Door het schilderen van Yantra's kun je de harmonie in jezelf herstellen. 

Yantra is een zeer oude Indiaase tekening, oorspronkelijk bedoelt om via concentratie tot meditatie te komen. Door de manier waarop een Yantra is opgebouwd ontstaat een bepaald energieveld. Elke Yantra heeft zijn eigen boodschap en werkt in op het onderbewuste, die onbegrensd is in haar werking. De kleuren hebben hun invloed op het lichaam, de emoties en gedachten. Het gaat hierbij om het doen, niet om het resultaat.

Dus wil je even helemaal tot rust komen in je eigen bubbel? Dan nodig ik je van harte uit om deze bijzondere activiteit te ervaren. Yantra schilderen duurt ongeveer 4 uur en de bijdrage is €45,-pp op basis van groepje 2-4 personen.  

bottom of page